RRuth Oy, perinteikkäästi uudistuva

Jyväskylän Autotarvike -konserni

Jyväskylän Autotarvike Oy

Jyväskylän Autotarvike Oy:n autotalo

Ahjoauto

Jyväskylän Autotarvike Sorastajantie

Jyväskylän Autotarvike Oy on Ruth Oy:n omistama autoliike, joka toimii autokonsernin emoyhtiönä. Yritys on Suomen vanhin Volkswagen jälleenmyyjä ja edustusmerkkeinä nykyään ovat myös Audi, Seat ja Hyundai. Autokonsernilla on liiketoimintaa Jyväskylän, Mikkelin ja Savonlinnan talousalueilla. www.jklautotarvike.fi

Jyväskylän Autotarvike Aholaidantie on täyden palvelun autotalo Jyväskylässä. Volkswagen ja Audi autojen myynti-, huolto- ja varaosatoimintojen lisäksi täällä toimii myös Seat autojen huolto- ja varaosapalvelut.

Jyväskylän Autotarvike Sorastajantie myy uudet Seat ja Hyundai autot ja samoihin tiloihin on keskitetty konsernin Jyväskylän vaihtoautomyynti. Lisäksi tiloissa toimii uuden korjaamokonseptin mukainen Direct Express-huolto, joka on tarkoitettu vähintään viisi vuotta vanhoille Volkswagen-autoille.

Savilahden Auto Oy on Jyväskylän Autotarvike Oy:n tytäryhtiö, joka toimii Mikkelissä Volkswagenin ja Seatin jälleenmyyjänä kaikkine palveluineen ja tarjoaa lisäksi Audin täydet huolto- ja varaosapalvelut. Liike vastaa myös konsernin vaihtoautokaupasta Mikkelin alueella.

Savilahden Auto

Savilahden Auto Oy, Savonlinnan myymälä

Savilahden Auto Oy Savonlinna on Savilahden Auto Oy:n tytäryhtiö, joka toimii Savonlinnassa Volkswagenin jälleenmyyjänä. Myös täältä löytyvät Volkswagenin ja Seatin täydet huolto- ja varaosapalvelut sekä vaihtoautomyynti.