Autoliikkeet

Autoliikkeet

Jyväskylän Autotarvike Oy on Ruth Oy:n omistama autoliike, joka toimii autokonsernin emoyhtiönä. Yritys on Suomen vanhin Volkswagen jälleenmyyjä ja edustusmerkkeinä nykyään ovat myös BYD, Audi ja Hyundai. Autokonsernilla on liiketoimintaa Jyväskylän, Mikkelin ja Savonlinnan talousalueilla.

Vieraile sivustolla

Jyväskylän Autotarvike Aholaidantie on täyden palvelun autotalo Jyväskylässä. Volkswagen ja Audi autojen myynti-, huolto- ja varaosatoimintojen lisäksi täällä toimii myös CUPRA/SEAT autojen huolto- ja varaosapalvelut.

Jyväskylän Autotarvike Sorastajantie myy uudet BYD ja Hyundai autot ja samoihin tiloihin on keskitetty konsernin Jyväskylän vaihtoautomyynti. Tiloissa toimii myös uuden korjaamokonseptin mukainen Direct Express-huolto, joka on tarkoitettu vähintään viisi vuotta vanhoille Volkswagen-autoille sekä BYDin ja Hyundain täydet huolto- ja varaosapalvelut.

Savilahden Auto Oy on Jyväskylän Autotarvike Oy:n tytäryhtiö, joka toimii Mikkelissä Volkswagenin, BYDin, Hyundain, Citroënin, Opelin sekä Peugeotin jälleenmyyjänä kaikkine palveluineen ja tarjoaa lisäksi Audin ja SEATin täydet huolto- ja varaosapalvelut. Liike vastaa myös konsernin vaihtoautokaupasta Mikkelin alueella.

Savilahden Auto Oy Savonlinna on Savilahden Auto Oy:n tytäryhtiö, joka toimii Savonlinnassa Volkswagenin ja Hyundain jälleenmyyjänä. Myös täältä löytyvät Volkswagenin ja Hyundain täydet huolto- ja varaosapalvelut sekä vaihtoautomyynti.