Autoliikkeet

Autoliikkeet

Jyväskylän Autotarvike Oy on Ruth Oy:n omistama autoliike, joka toimii autokonsernin emoyhtiönä. Yritys on Suomen vanhin Volkswagen jälleenmyyjä ja edustusmerkkeinä nykyään ovat myös AudiSEAT, CUPRA ja Hyundai. Autokonsernilla on liiketoimintaa Jyväskylän, Mikkelin ja Savonlinnan talousalueilla.

Vieraile sivustolla

Jyväskylän Autotarvike Aholaidantie on täyden palvelun autotalo Jyväskylässä. Volkswagen ja Audi autojen myynti-, huolto- ja varaosatoimintojen lisäksi täällä toimii myös SEAT autojen huolto- ja varaosapalvelut.

Jyväskylän Autotarvike Sorastajantie myy uudet SEAT, CUPRA ja Hyundai autot ja samoihin tiloihin on keskitetty konsernin Jyväskylän vaihtoautomyynti. Tiloissa toimii myös uuden korjaamokonseptin mukainen Direct Express-huolto, joka on tarkoitettu vähintään viisi vuotta vanhoille Volkswagen-autoille sekä Hyundain täydet huolto- ja varaosapalvelut.

Savilahden Auto Oy on Jyväskylän Autotarvike Oy:n tytäryhtiö, joka toimii Mikkelissä Volkswagenin ja SEATIN jälleenmyyjänä kaikkine palveluineen ja tarjoaa lisäksi Audin täydet huolto- ja varaosapalvelut. Liike vastaa myös konsernin vaihtoautokaupasta Mikkelin alueella.

Savilahden Auto Oy Savonlinna on Savilahden Auto Oy:n tytäryhtiö, joka toimii Savonlinnassa Volkswagenin jälleenmyyjänä. Myös täältä löytyvät Volkswagenin täydet huolto- ja varaosapalvelut sekä vaihtoautomyynti.