Ravintolat

Ylä-Ruth

Ravintola Ylä-Ruth on 1960-luvulta alkaen toiminut Jyväskylän yliopiston läheisyydessä ja tarjonnut viihtyisän kohtaamispaikan erilaisista arkitilanteista tuleville asiakkaille. Ylä-Ruthilla edullisen ruoan ja juoman ääressä kohtaavat tieteen ja taiteen edustajat sekä tavallinen kadun mies ja nainen. Lauantai-iltaisin tarjotaan monipuolista elävää musiikkia paikallisten muusikoiden ja muiden taiteilijoiden tuottamana. Asiakkaiden käytössä oleva piano ja kitara inspiroivat usein musiikkiesityksiin, jotka luovat tunnelmaa ja kuuluvat tämän ravintolan henkeen.

Vieraile sivustolla

Kolme Kaisaa

Kolme Kaisaa on Helsingin Kurvissa sijaitseva olut- ja seurusteluravintola, joka on tunnettu monipuolisesta ja laadukkaasta olutvalikoimastaan. Syötäväksi löytyy esim. Hot Wingsejä sekä muuta pikkusuolaista. Toisen kerroksen ikkunapöydissä voi rentoutua ja seurata alla aukeavaa Kurvin vilkasta katuelämää. Ravintolalla on läpi vuoden käytössä oleva terassi. Kolme Kaisaa on perustettu vuonna 1964. Omistus siirtyi R. Ruth -konserniin kuuluvalle KK-Helsinki Oy:lle vuoden 2006 lopussa.

Vieraile sivustolla

Willi Wäinö

Suomalainen Olutravintola Willi Wäinö avattiin Helsingin keskustaan 3.10.2008. Ravintolan valikoimissa on vahvasti esillä suomalaisten pienpanimoiden valmistamat käsityöläisoluet, joita täydentävät isojen panimoiden laatumerkit. Ruokalistalta löytyy mutkatonta suomalaista sormisyötävää.

Ravintolan imago ja sisustus henkivät kalevalaista perinnettä. Ylimmän kerroksen ylpeytenä on savusaunaa muistuttava sauna edustustiloineen.

Ravintolan omistajayrityksenä on R. Ruth -konserniin kuuluva Kalevankadun Ravintola Oy.

Vieraile sivustolla

Base Bar

Base Bar on Ruthin uusin ravintolahanke Helsingissä. Tämä rock-henkinen pub ravintola toimii Kalevankatu 3:ssa. Ravintolan liiketoiminnat siirtyivät R. Ruth -konserniin kuuluvalle Kalevankadun Base Bar Oy:lle kesällä 2011 tehdyllä kaupalla.

Vieraile sivustolla

Autotarvikkeen kahvio

Jyväskylän Autotarvikkeen kahvio on Ruthin ylläpitämä ja antaa ensisijaisesti ruokailu- ja kahvilapalveluja autoliikkeen asiakkaille ja henkilökunnalle.