Kiinteistöt

Ruthin kiinteistöt

Ruthinkulman kiinteistö harjoittaa vuokraustoimintaa ja sijaitsee Jyväskylän Yliopistonkadun ja Kilpisenkadun risteyksessä. Rakennuksen vanhin osa on rakennettu vuonna 1908 ja rakennus on saneerattu 1990-luvulla vuokrattaviksi liike- ja toimistotiloiksi.

Katutasossa on liiketiloja ja kaksi seuraavaa kerrosta on toimistokäytössä. Sijainti on ihanteellinen vilkkaan kävelykadun ja rauhallisen Harjun läheisyydessä. Vuokralaisia on tällä hetkellä kolmisenkymmentä.

Lisäksi R.Ruth Oy omistaa suoraan tai tytäryhtiöidensä kautta autoliikekiinteistöjä Jyväskylässä, Mikkelissä ja Savonlinnassa sekä ravintolakiinteistön Jyväskylässä.

Vuokraa perinteikäs juhlatila

Ruthin perinteikäs juhlatila sopii niin pienimuotoisiin juhliin kuin kokouksiin! Tilaan mahtuu n. 30 henkeä ja se on sisustettu tyylikkäästi ja vanhan ajan henkeä mukaillen.

Tilan vuokrahinnat vuonna 2020 ovat kokouksille 57,20 € sis. alv. 24% sekä juhlatilaisuuksille 100,00 € sis. alv. 24%. Tila ei sovellu liikuntarajoitteisille. Maksullinen pysäköinti Yliopistonkadulla.

Tiedustele tilan vuokrausta oheisella lomakkeella: